Advies en analyse

De all-in-one services van Eureco

Uw bedrijf runnen, niemand hoeft u te vertellen hoe u dat het beste doet. Betrouwbare tools ondersteund door experts kunnen u echter wel helpen om betere beslissingen te nemen en om sneller en efficiënter uw doelstellingen te realiseren.

Contacteer ons vandaag nog voor eerlijk en vrijblijvend advies op maat van uw onderneming

Contacteer ons

Vraag advies aan onze experts.

Advies en analyse

Hebt u soms het gevoel dat uw onderneming efficiënter zou kunnen werken of een duwtje in de rug kan gebruiken om sneller te groeien ? Als trouwe partner van bijna 500 ondernemingen én meer dan 25 jaar ervaring in de automatisatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen kunnen wij u hierbij helpen !

Hoe pakken wij dit aan ?

Alles begint bij een uitgebreide analyse van uw bestaande situatie en het in kaart brengen van uw noden en wensen. We bekijken samen met u waar er ruimte is voor verbetering en we zoeken naar de juiste oplossingen voor complexe problemen.

Op basis van onze analyse bezorgen wij u een duidelijk en vrijblijvend actieplan en helpen we u bij het nemen van strategische beslissingen. We voorzien ook steeds een duidelijke raming van kosten zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Contacteer ons

Implementatie

De implementatie van nieuwe bedrijfssoftware is voor uw onderneming een heel belangrijke stap en heeft een grote impact op de dagelijkse werking van uw organisatie en medewerkers. Dankzij meer dan een kwarteeuw ervaring met software implementaties bent u hiervoor bij Eureco aan het juiste adres. 

Wat mag u van ons verwachten?

 • Een vaste projectleider die uw project van A tot Z opvolgt in overleg met uw projectverantwoordelijke
 • Een gefaseerde aanpak met duidelijke afspraken en planning
 • Een snelle en professionele installatie
 • Een vlotte overname van gegevens uit uw vorige software
 • Evaluatie van de implementatie met planning voor de toekomst
   
Contacteer ons

Software op maat

Opleiding

Ieder bedrijf is anders en software rendeert pas echt indien deze volledig is afgestemd op de behoeften eigen aan uw bedrijf.

Een opleiding is voor ons dan ook veel meer dan enkel uitleggen wat de mogelijkheden van de software zijn. We voorzien voor elke medewerker een persoonlijke begeleiding in functie van zijn of haar specifieke taken en behoeften. We luisteren naar uw medewerkers en helpen hen met concrete oplossingen om uw workflow en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Kortom, we kneden uw nieuwe bedrijfssoftware stap voor stap op maat van uw bedrijf én zorgen ervoor dat uw medewerkers meteen met de nieuwe software aan de slag kunnen!

Dankzij onze erkenning als erkend opleidingsverstrekker voor de KMO Portefeuille kan u voor de opleiding genieten van 40% subsidie van de Vlaamse Overheid!

Wenst u meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden via de KMO Portefeuille ? Contacteer ons.

Contacteer ons

Support

De beste bedrijfssoftware heeft geen waarde als hij niet goed ondersteund wordt. Met meer dan 25 jaar ervaring in software ondersteuning beseffen wij als geen ander dat vlot werkende bedrijfssoftware voor elke KMO van cruciaal belang is.

Ons support team staat dan ook dagelijks voor u klaar om al uw vragen deskundig te beantwoorden.

Waar kunt u op rekenen?

 • Een team van experts in bedrijfssoftware
 • Flexibele support formules
 • Gewaarborgde reactietijden
 • Begeleiding via e-mail, telefoon of Remote
 • Heldere rapportering in een visueel overzicht

Hulp nodig ?

Contacteer onze helpdesk

Via mail

De Eureco helpdesk is elke dag bereikbaar via mail: support@eureco.be

Via telefoon

Dankzij ons automatisch registratie systeem kan u uw support vraag 24/24 en 7/7 melden aan onze helpdesk via het telefoonnummer 03 488 51 89 (optie 1).

Remote support

Via onze remote support oplossing nemen wij op een eenvoudige, doch sterk beveiligde manier, uw scherm over vanop afstand. Onze support medewerker kan m.a.w. het probleem behandelen alsof hij bij u ter plaatse is.

Wenst u meer informatie over onze professionele ondersteuning en support mogelijkheden ?

Contacteer ons

Contacteer ons

Optimalisatie

Uw bedrijf staat niet stil en onze software ook niet. In een technologische wereld die snel verandert en evolueert vinden wij het, als uw software partner, onze plicht om uw situatie blijvend op te volgen. We komen regelmatig even bij u langs om samen te kijken of er optimalisatie mogelijk is en bezorgen u een duidelijke en vrijblijvende analyse hiervan.

Contacteer ons