Bedrijfssoftware

Eureco helpt uw onderneming om efficiënter te werken en hierdoor tijd te winnen en kosten te besparen. Dit doen we met duurzame bedrijfssoftware die meegroeit met uw bedrijf.

Contacteer ons

Boekhouding, facturatie en klantenbeheer

Unit 4 - Venice

Met de business software Unit4 Venice voert u uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer met een glimlach! De handige functionaliteiten van Venice zorgen voor administratieve vereenvoudiging zodat u snel en efficiënt uw boekhouding, facturatie, voorraden en contacten bijhoudt. De dagelijkse input is geautomatiseerd. Analyses en rapporten maakt u met een muisklik. Uiteraard voldoet de business software Venice aan de laatste wet- en regelgeving!

Contacteer ons

ERP-softwarepakket voor groothandels

Unit 4 - Multivers Groothandel

Unit4 Multivers Groothandel is het ERP-softwarepakket bij uitstek voor groothandels. Het pakket staat bekend vanwege het aanpassingsvermogen, omdat groothandels snel moeten kunnen inspelen op de veranderende informatiebehoefte die wordt gevraagd vanuit de markt. Unit4 Multivers Groothandel beschikt over alle functionaliteiten die binnen een groothandel essentieel zijn, zoals modules voor financiële administratie, Handel en Logistiek, E-commerce, CRM, Service en Onderhoud, Rapportage en Analyse, en Integratie modules voor de koppelingen met de software van derden.

Contacteer ons

Verkopen, onderhouden en ondersteunen

Connectwise

ConnectWise is hét pakket voor bedrijven die verkopen, onderhouden en ondersteunen!  Met wereldwijd meer dan 100000 gebruikers is ConnectWise één van de meest toonaangevende pakketten in zijn branche! ConnectWise zorgt voor een verhoogde efficiëntie van uw

bedrijfsvoering en operationeel team.  Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door gebruik te maken van geautomatiseerde werkstromen, helpdesk, verkoop en marketing modules. Maar ook de uitgebreide projecten –en rapporteringsmodule dragen bij tot een nooit geziene efficiëntie.

Contacteer ons

Een management-tool voor het bestuur en beheer van resultaten

Ema sphere

EMAsphere heeft als doel voor ogen ondernemers en bedrijfsleiders te helpen hun onderneming beter te besturen door hen in staat te stellen de juiste strategische beslissingen te nemen op het juiste moment, gebaseerd op de juiste info, en dit door het aanreiken van de juiste managementtool.

Contacteer ons

Webshops in een handomdraai

Marcando ? e-commerce platform

Met Marcando zet u uw webshop in een handomdraai online. Dit laagdrempelig e-commerce platform maakt voor het KMO’s heel eenvoudig om hun eigen B2C of B2B webshop op te zetten én te linken aan een ERP systeem.

Contacteer ons

Curator

Edson

Heeft uw bedrijf veel gegevens?

Wat het nodig heeft, is een curator tool om de middelen op een slimme en efficiënte manier te gebruiken.  Met Edson kan je nieuwe hoogten bereiken door de combinatie van digitale en menselijke curatie te gebruiken. Voorzie uw productexperts van Edson en benut de efficiëntie van uw bedrijf !

Contacteer ons