Wie we zijn

Eureco verkoopt geen software maar oplossingen.

Wij implementeren reeds meer dan 25 jaar slimme bedrijfssoftware en ondersteunen met onze all-in-one service ondernemingen bij de automatisatie en optimalisatie van hun verschillende bedrijfsprocessen.

Dankzij onze duurzame software oplossingen die meegroeien met uw onderneming verhoogt u de efficiëntie van uw bedrijf, verbeterd u de relatie met uw klanten én bespaart u kosten.

Als trouwe partner van bijna 500 ondernemingen én meer dan een kwarteeuw ervaring zijn wij voor elke ondernemer dé ideale partner voor bedrijfssoftware.

Laat ontoereikende of verouderde bedrijfssoftware geen struikelblok vormen voor een efficiënte bedrijfsvoering en contacteer ons!

Contacteer ons

Duurzame software oplossingen op maat van uw bedrijf

KMO

Wij bieden verschillende bedrijfssoftware oplossingen op maat voor de optimalisatie van de operationele, administratieve, financiële en commerciële bedrijfsprocessen van een KMO.

Lees meer

Groothandel

Wij bieden u een flexibele en volledig geïntegreerde end-to-end oplossing voor dynamische groothandels, afgestemd op de veranderingen in uw organisatie en de dynamische toeleveringsketen.

Lees meer

Accountantskantoor

Dankzij een zeer sterke kennis inzake administratieve bedrijfsprocessen en boekhouding kneden wij onze boekhoudoplossing perfect op maat van uw kantoor en van uw klanten.

Lees meer

Zelfstandige

Wij bieden verschillende betaalbare bedrijfssoftware oplossingen op maat van de zelfstandige en die dankzij hun modulaire karakter kunnen meegroeien met uw bedrijf.

Lees meer

Retail

Met onze Business to Consumer Solutions bieden wij voor elke handelaar de perfecte retail bedrijfssoftware oplossing op maat voor zijn handelszaak.

Lees meer

Fieldservice bedrijf

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u met software die uw mobiele medewerkers, backoffice én klanten met elkaar verbindt en zorgen we voor een verhoogde efficiëntie van uw bedrijf.

Lees meer