Wordt een strategisch adviseur

Software oplossingen voor voor accountantskantoren

Verwachten uw klanten ook een steeds grotere toegevoegde waarde en polyvalentie van hun accountantskantoor?    

Bedrijven hebben de dag van vandaag inderdaad nood aan een gids die hen met vaste hand begeleidt bij de uitwerking en opvolging van hun toekomststrategieën, en die hen ondersteunt bij de verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering.

Ze verwachten niet enkel uw hulp bij het organiseren van hun administratieve en boekhoudkundige diensten en uw fiscaal advies, maar ook financieel en strategisch advies.

Eureco Software Solutions is dé ideale partner om u te helpen de stap te zetten van klassieke boekhouder naar strategisch adviseur !

 • Wij spreken uw taal en begrijpen de behoeften van uw klanten !
 • Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en een zeer sterke kennis inzake administratieve bedrijfsprocessen en boekhouding kneden wij onze boekhoudoplossing perfect op maat van uw kantoor en van uw klanten. Wij zorgen ook voor een doorgedreven en persoonlijke opstartbegeleiding voor alle gebruikers.
 • Met onze Venice oplossing voor de Accountant van morgen bieden wij u de perfecte oplossing! U werkt efficiënt samen met uw klanten, de inkomende documentenstroom wordt gedigitaliseerd en uw klant krijgt real time inzicht in zijn bedrijfsadministratie.
 • Dankzij ons eigen programmatie team is de uitbreiding van de standaard functionaliteiten van onze boekhoudoplosing op maat van u en uw klanten geen probleem !

Met Eureco bent u klaar voor de toekomst en maakt u de sprong naar strategisch adviseur!

Bekijk onze bedrijfssoftware voor accountantskantoren

Contacteer ons

Unit 4 Venice Online

Doordat u online samenwerkt met uw klant kunt u efficiënter werken en sneller inspelen op veranderingen. Als accountant krijgt u meteen onbeperkte toegang tot alle dossiers waarvoor u de boekhouding voert. Dat levert niet alleen voor u maar ook voor uw klanten tal van voordelen op.

U beheert de volledige administratie van uw klant in Unit4 Venice Online. Alle input verloopt bijzonder efficiënt en de btw-aangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave worden elektronisch ingediend. Standaard beschikt Venice over een ganse rits tijdbesparende functionaliteiten zoals de verwerking van CODA-bestanden, het inlezen van elektronische aankoopfacturen en de online controle van ondernemingsnummers via de VIES-gegevensdatabank.

Voordelen voor de accountant

 • Volledig in de cloud: steeds en overal toegang, geen IT-zorgen, altijd de laatste versie.
 • Vermindering van piekmomenten: u krijgt grip op uw tijdsbesteding en kunt werkzaamheden beter spreiden.
 • Tijdrovende processen maximaal automatiseren.
 • Minder uren aan lage marge zorgen voor meer omzet en tijd voor adviesverlening.
 • U maakt de stap van klassieke boekhouder naar proactieve adviseur.

Voordelen voor uw klanten

 • Online werken biedt 24/7 real time inzicht in uw bedrijfsadministratie.
 • Optimale samenwerking met de accountant.
 • Met lagere kosten een maximaal resultaat behalen
Contacteer ons

Unit 4 Venice Management Monitor

Om uw klant inzicht te geven in zijn financiële situatie kunt u hem uitnodigen voor het gebruik van de Management Monitor. De Management Monitor is een online dashboard dat toegankelijk is via internet en op alle mobiele apparaten geraadpleegd kan worden. Dit dashboard toont uw klant zaken als resultaat, omzet, vergelijking kosten-opbrengsten, nog te ontvangen bedragen en nog te betalen facturen.

Om de efficiëntie en snelheid van werken nog verder door te voeren én uw klant een nog actueler inzicht te bieden in zijn cijfers, kan uw klant vanuit de Management Monitor zelf een verkoopfactuur aanmaken.

Contacteer ons

Unit4 One Archive

Dankzij de geïntegreerde oplossing tussen Unit4 en One Archive krijgt u een online applicatie die u helpt om facturen eenvoudig, snel en elektronisch te verwerken in Unit4 Venice. U bepaalt zelf of u de facturen en kasbonnetjes via de app, e-mail of gewoon via de applicatie zelf aanlevert. Een gestandaardiseerde work flow zorgt ervoor dat facturen of automatisch geboekt worden of in een takenlijst terecht komen. Alle facturen worden uiteraard opgeslagen in het online archief.

 • Dankzij ons eigen programmatie team is de uitbreiding van de standaard functionaliteiten van onze boekhoudoplosing op maat van u en uw klanten geen probleem !

Met Eureco bent u klaar voor de toekomst en maakt u de sprong naar strategisch adviseur!

Contacteer ons