Volg ons Demo aanvragenHelp   
All-in-one bedrijfssoftware
Een onbetaalbare utopie?

Covid-19 zorgde nog niet zo lang geleden voor enkele grote veranderingen. Kantoren en winkels werden massaal ingeruild voor thuiswerken en webwinkels, restaurants dienden een webshop op te zetten voor afhalingen en online vergaderen en events werden plots de norm...

Trends die al jaren gaande waren kregen plots een turbo en meer dan ooit werd duidelijk dat digitale technologie voor heel veel bedrijven enorm belangrijk is in de race naar bedrijfssucces.

Digitalisering brengt echter een heel aantal uitdagingen met zich mee. Eén daarvan is dat ondernemingen steeds meer verschillende applicaties in gebruik dienen te nemen om aan de verschillende eisen van hun vernieuwde bedrijfsvoering te kunnen voldoen. Het resultaat is vaak een onbeheersbare omgeving waarin data over verschillende systemen verspreid staat of verschillende software oplossingen met elk hun eigen koppelingen.

Deze versnipperde applicaties integreren en in de lucht houden kost veel tijd en geld. Een aanpassing aan de ene applicatie vraagt meestal ook een aanpassing aan de koppeling of andere applicatie. Dan zou het uiteraard veel handiger zijn om één software pakket te hebben dat alles kan. Deze alles-in-één oplossingen hebben dan weer de naam om heel duur en ingewikkeld te zijn en een heel lang implementatie traject te vragen.

Maar is dat wel zo?

Er zijn ongetwijfeld gekende alles-in-één pakketten waar dit zeker voor opgaat. Maar de juiste kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke alles-in-één oplossing ondersteund door de juiste partner kan zeker een uitkomst bieden voor de bovenvermelde problemen.

Eén betaalbaar, modulair en personaliseerbaar software platform waarmee u zowat elke bedrijfsfunctie kan beheren, gaande van uw website, webshop, kassa, marketing en sales beheer over voorraad, project en operationeel beheer tot uw boekhouding en HR beheer bied alleen maar voordelen. Er zijn geen pijnlijke koppelingen meer nodig en alle bedrijfsinfo is van eender waar onmiddellijk beschikbaar op één plek waardoor uw medewerkers voortaan meer doen in minder tijd.

Wil je meer weten over de bedrijfssoftware van de toekomst of zelf de kracht van een alles-in-één oplossing ervaren ?​  Kijk dan even naar onze oplossingen op onze website en contacteer ons voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken of een demo te bekijken.

Delen

Download onze sector-specifieke whitepapers


Welkom op onze nieuwe website