Volg ons Demo aanvragenHelp   

Digitale Handtekening

Verstuur, teken en keur documenten online goed.

Krijg documenten sneller getekend

Vereenvoudig uw processen en verhoog uw productiviteit.

De Digitale Handtekening-module is een snelle en makkelijke manier om documenten te sturen, ondertekenen en goed te keuren. Bereid contracten voor door blokken te verslepen om door de partijen voltooid te worden, verstuur ondertekeningsverzoeken in enkele seconden en volg de status van verzonden documenten.

Ga papierloos en verhoog uw ROI

Profiteer van alle voordelen die onze volledig geïntegreerde elektronische oplossing voor handtekeningen u te bieden heeft.

  • Verlaag kosten - Vergeet verborgen kosten zoals printen, kopiëren, faxen, scannen, vernietigen en op de post doen. Alles is online beschikbaar, vanuit elk toestel. Verlies nooit meer belangrijke documenten.

  • Bespaar tijd - Dagen of zelfs weken wachten totdat alle partijen uw documenten hebben ondertekend behoort tot het verleden. Met de Digitale handtekening-module sluit u uw deals in slechts een paar klikken.

  • Verminder fouten - Elimineer handmatige operaties en verbeter de kwaliteit van de documenten die ingevuld en getekend worden. Zorg ervoor dat delen die ondertekening vereisen ook ondertekend worden.

black laptop computer with white paper

Elimineer alle risico's

Met de Digitale Handtekening-module zit u altijd goed.

  • Veilige identificatie - Alle communicatie is versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de inhoud.

  • Documenten integriteit - De software houdt het gezaghebbende document te allen tijde onder controle. Elke activiteit op het document (lezen, ondertekenen, etc.) wordt versleuteld om onveranderlijkheid van het document te garanderen. Een auditlogboekrapport is op elk moment voor alle partijen beschikbaar.

  • 100% Legaal - Documenten ondertekend via de Digitale Handtekening-module zijn geldige electronische handtekeningen onder de EU reguleringen 910/2014(eIDAS), in en US ESIGN Act. Ze voldoen ook aan de vereisten voor electronische handtekening in de meeste landen.

Ondersteun iedere laag van uw organisatie

Stroomlijn uw volledige workflow en verhoog efficiëntie.

  • Verkoop en bewerkingen - Verbeter winstpercentages en reduceer de verkoopcyclus door het ondertekenproces van uw contracten te automatiseren. Verbeter uw verhoudingen met klanten.

  • Personeelsbeheer en aanwervingsbeleid - Verbeter inhuurprocessen en interacties met sollicitanten door elektronische evaluatieformulieren en tewerkstellingscontracten te versturen.

  • Belasting, boekhouding en administratie - Houd gemakkelijk alle documenten, vertragingen en procedures bij. Blijf te allen tijden georganiseerd met alle documenten digitaal bij de hand.

Maak uw documenten papierloos

door een volledig geïntegreerd documentenbeheer

Documenten

Met de Documenten-module kan u makkelijk gescande documenten delen, verzenden, categoriseren en archiveren. meer info

Declaraties

Registreer onkosten en herfactureer ze in partijen indien gewenst. meer info

Kassa

Maak gemakkelijk facturen vanuit de kassatransacties in uw Boekhouding. meer info

Verkoop

Maak automatisch projecttaken aan vanuit verkooporders en zorg zo voor een vlekkeloze opvolging. meer info

Naast de Digitale Handtekening-module
zijn er ook nog volgende Communicatie-toepassingen

Communiceer

meer info

Enquêtes

meer info