Volg ons Demo aanvragenHelp   

Wagenpark

Uw voertuigen, contracten, kosten, verzekeringen en opdrachten zonder problemen beheren

time-lapse photography of highway road at night

Uw wagenpark beheren was nog nooit zo eenvoudig

U hebt geen speciaal trackingsysteem voor bedrijfsauto's nodig - met onze smartapp kunt u uw wagenpark nauwlettend in de gaten houden met een paar simpele muisklikken. Beheer alles via onze gebruiksvriendelijke administratie - brandstof logboek, kosten en vele andere functies die nodig zijn voor het beheer van uw bedrijfsauto's.

Leasing en alle andere contracten beheren

Houd toezicht op alle contracten voor uw voertuigen en ontvang een e-mail als contracten hun vervaldatum bereiken. Er zijn diverse visuele hulpmiddelen geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat u niet vergeet om uw contract te verlengen (of te beëindigen). De diensten rond de voertuigen organiseren en communiceren met de gekwalificeerde dienstverleners; facturen en aantekeningen beheren. Uw wagenpark zo efficiënt mogelijk beheren door het opstellen van een voertuigbeleid binnen uw bedrijf en het afsluiten van een verzekeringspolis.

man writing on paper
Mazda emblem

Monitor al uw kosten in één keer

Het bedrag dat uw onderneming spendeert aan elk van de voertuigen van het wagenpark identificeren en traceren. Terugkerende kosten voor uw contracten zoals lease- en onderhoudscontracten worden automatisch toegevoegd aan uw administratie aan het begin van elke periode in de frequentie die is vastgelegd in de contracten, terwijl alle andere kosten zoals brandstof en reparaties automatisch worden toegevoegd aan uw rapportage.

Analyse en rapporten

Alle kosten tonen die verband houden met een bepaald voertuig of met een soort dienst. Verschillende typen kosten vergelijken (welke voertuigen kosten het meest; welke services zijn op welke voertuigen uitgevoerd enz.) in de rapportagetool. Ontvang nuttige informatie over het effectieve rendement van elk voertuig om de investeringen in uw wagenpark te verbeteren.

person holding white Samsung Galaxy Tab

Maak van uw auto's een vloot

door een volledig geïntegreerd wagenparkbeheer

Werknemers

Bekijk het adresboek van uw werknemers. Behoud belangrijke informatie over uw team. meer info

Website

Krijg een geweldige, SEO-vriendelijke bedrijfswebsite die volledig aan te passen is.   meer info

Projecten

Blijf op de hoogte van de gespendeerde tijd per project, klant of taak. meer info

Declaraties

Krijg een volledig overzicht van personeelsonkosten, stroomlijn het goedkeuringsproces en volg alle gegevens op de voet. meer info

Uw Wagenpark kan tevens volledig worden geïntegreerd
met volgende Personeel-toepassingen

Werving

meer info

Werknemers

meer info

Verlof

meer info

Evaluaties

meer info

Aanbeveling

meer info

Goedkeuring

meer info